سالاد سیب زمینی آمریکایی
به گزارش مجله سرگرمی، زندگی امروز / سالاد سیب زمینی از آن سالاد های خاصی است که عاشقش می شوید چون هم بافت نرم در آن پیدا می گردد هم بافت های ترد. اگر ورزشکار هستید مطمئناً از تماشا مواد موجود در سالاد شاد خواهید شد چون تمام چیزهایی که یک ورزشکار بعد از تمرین می خواهد در آن وجود دارد.

به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت کرمانی، سیب زمینی خود از منابع با کیفیت کربوهیدرات است و در کنارش تخم مرغ هم دارد که پروتئین را تامین می نماید سبزیجات دیگر هم در این سالاد به کار رفته که علاوه بر مواد مغذی حاوی فیبر هستند. این سالاد را در کنار دیگر غذاها می توانید به کودک خود هم بدهید چون هم ظاهری دلپذیر دارد و هم بسیار مقوی است.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
900 گرم سیب زمینی
یک قاشق غذا خوری همچنین یک دوم قاشق چای خوری نمک
سه قاشق غذا خوری سرکه سفید
یک دوم از یک پیاز قرمز کوچک
یک ساقه عظیم کرفس
یک دوم فنجان خیار شور برش خورده
یک دوم فنجان برگ جعفری
یک دوم فنجان مایونز
یک دوم قاشق چای خوری سس خردل
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
سالاد سیب زمینی آمریکایی
روش پخت:
تخم مرغ ها را در یک قابلمه قرار دهید و روی آنها آب سرد بریزید. آب را به جوش بیاورید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 14 دقیقه بجوشد. در همین طول یک کاسه عظیم آب یخ آماده کنید. تخم مرغ ها درون کاسه آب یخ بریزید. اجازه دهید حداقل 10 دقیقه یا یا بیش از یک ساعت داخل آب بمانند تا زمانی که آماده استفاده شوند.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید (نه خیلی کوچک نه خیلی عظیم). سیب زمینی ها را درون یک قابلمه عظیم قرار دهید و رویشان آب سرد بریزید. آب را به جوش بیاورید. یک قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سیب زمینی ها آرام جوش بخورند، سیب زمینی ها را به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که نرم و قابل مصرف شوند روی حرارت نگه دارید. سیب زمینی ها را از آب بیرون بیاورید و داخل یک کاسه قرار دهید، سپس روی آنها سرکه بریزید. به مدت 30 دقیقه بگذارید بمانند تا دمای آنها کم گردد.
در این طول پیاز را به خوبی خرد کنید سپس با آب سرد آب کشی کنید و خشکشان کنید. کرفس، خیارشور و جعفری را هم خرد کنید. در یک کاسه عظیم مایونز، پیاز، کرفس، خیارشور، جعفری، خردل، فلفل و یک دوم نمک به جای مانده را میکس کنید. تخم مرغ ها را پوست بکنید و خرد کنید.
سیب زمینی ها را که حالا سرد شده اند با سسی که درست کردید به آرامی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را هم اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید.
نکته: بهتر است این سالاد را بلافاصله بعد از آماده کردن سرو کنید اما اگر روی آن روکش بگذارید و در یخچال نگه دارید تا بیش از دو روز می ماند.
منبع: زندگی روزsilverseven.ir: سیلور 7 | مجله فناوری های رایانه ای، علوم کامپیوتری
slimfa.ir: اسلیم فا | مجله دوخت و دوز، طراحی لباس و انتخاب لباس
tafatton.ir: تفطن، گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل