برطرف تنش آبی در خراسان شمالی نیازمند حفر 24 حلقه چاه است

به گزارش مجله سرگرمی، غلامحسین ساقی در مصاحبه با خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون 14 حلقه چاه در سطح شهرستان های خراسان شمالی حفر گردیده است، اظهار کرد: برای حفر 24 حلقه چاه که آب آشامیدنی مردم خراسان شمالی تامین می گردد، 257 میلیارد ریال اعتبار ضروری است.

برطرف تنش آبی در خراسان شمالی نیازمند حفر 24 حلقه چاه است

ساقی اضافه نمود: حفر و تجهیز 24 حلقه چاه برای برطرف تنش آبی شهرهای خراسان شمالی در دستور کار واقع شده است که با تامین اعتبار، حفر آن با سرعت انجام می گردد.

وی توضیح داد: تاکنون برای حفر 14 حلقه چاه در خراسان شمالی از هزینه های جاری این شرکت استفاده گردیده تا به اهداف مورد نظر برسیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیان نمود: باوجود اینکه هوای استان رو به سردی است و میزان مصرف آب کاهش یافته اما همچنان با مشکل تنش آبی روبرو هستیم.

ساقی با بیان اینکه آب آشامیدنی مردم شهرستان های بجنورد، شیروان و اسفراین به وسیله سد تامین می گردد، گفت: سال جاری کاهش بارندگی در خراسان شمالی، خالی شدن سدهای بارزو و بیدواز را در پی داشت به همین دلیل برای تامین آب آشامیدنی این شهرستان ها با مشکل روبرو شدیم.

وی اظهارکرد: درحال حاضر آب آشامیدنی شهروندان بجنورد، شیروان و اسفراین به وسیله 100 حلقه چاه تامین می گردد که با حفر 24 حلقه چاه دیگر تنش آبی برطرف خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی اضافه نمود: حفر و تجهیز 24 حلقه چاه معادل یک چهارم چاه های موجود، خواهد بود.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

namasho.ir: نماشو: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 3 آذر 1400 بروزرسانی: 3 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 4115

به "برطرف تنش آبی در خراسان شمالی نیازمند حفر 24 حلقه چاه است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برطرف تنش آبی در خراسان شمالی نیازمند حفر 24 حلقه چاه است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید