رانش زمین در کلمبیا جان 17 نفر را گرفت

به گزارش مجله سرگرمی، تهران-خبرنگاران- رانش زمین در جنوب غرب کلمبیا دست کم 17 کشته و پنج زخمی برجای گذاشت.

رانش زمین در کلمبیا جان 17 نفر را گرفت

به گزارش روز دوشنبه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقامات کلمبیا گزارش دادند که رانش زمین به دنبال بارش باران سنگین در یک منطقه در جنوب غرب این کشور جان 17 نفر را گرفت.

آژانس ملی مدیریت بلایای طبیعی در کلمبیا گفت که به دنبال بارش سنگین باران در در منطقه ای حدود 630 کیلومتری پایتخت، صبح امروز رانش زمین گزارش شد که تلفاتی نیز به همراه داشت.

براساس گزارش ها، به دنبال وقوع این حادثه تیم های امداد و نجات به محل حادثه اعزام شدند تا اقدامات اولیه را برای نجات دیگر افراد گرفتار در این حادثه انجام دهند.

در همین حال ایوان دوکه رئیس جمهوری کلمبیا در پیامی توییتری ضمن ابراز همدردی با خانواده های قربانیان این حادثه گفت برای آنالیز اوضاع به این منطقه رفته است.

مقامات کلمبیا همچنین گفتند که چند نفر از مصدومان این حادثه نیز به بیمارستان انتقال یافتند.

اروپام**9234**2040

encaria.ir: انکاریا: وبلاگ فناوری و تکنولوژی

namasho.com: نماشو: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: ایرنا
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 20421

به "رانش زمین در کلمبیا جان 17 نفر را گرفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رانش زمین در کلمبیا جان 17 نفر را گرفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید