در ملاقات زیدان و گواردیولا پس از بازی رئال و سیتی چه گذشت؟

به گزارش مجله سرگرمی، پپ گواردیولا درباره ملاقات خود با زین الدین زیدان پس از حذف رئال مادرید به دست منچسترسیتی در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان صحبت کرد.

در ملاقات زیدان و گواردیولا پس از بازی رئال و سیتی چه گذشت؟

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، این دو مربی پنج شنبه شب و برای برگزاری ملاقات برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان در استادیوم اتحاد روبروی یکدیگر قرار گرفتند که این بازی با پیروزی 1 - 2 سیتی و صعود این تیم به مرحله یک چهارم نهایی به خاتمه رسید. پس از بازی تصاویری منتشر شد که نشان می داد زیدان و گواردیولا در استادیوم خالی و دقایقی پس از سوت خاتمه به صحبت با یکدیگر مشغول بوده اند.

این اتفاق در حالی رخ داد که گواردیولا روی یک جعبه یخ نشسته و مربی فرانسوی رئال روبروی او ایستاده بود. سرمربی سیتی در کنفرانس خبری پس از بازی درباره صحبت های خود با زیدان گفت: من بابت قهرمانی در لالیگا به او تبریک گفتم. من همواره گفتم که قهرمانی در لیگ سخت ترین کار است چون نشان دهنده 11 ماه ثبات است. ما درباره خانواده هایمان با هم صحبت کردیم و من برای او بهترین ها را آرزو کردم. او یکی از اسطوره های من در دوران حضورم در میدان بود. در تیم ملی برابر او و فرانسه بازی کردم و بسیار اذیت شدم. او یکی از بزرگترین هاست و به عنوان یک انسان، نمونه است. این که او بدین شکل حرفه ما را نمایندگی می نماید بسیار دوست دارم.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 104732

به "در ملاقات زیدان و گواردیولا پس از بازی رئال و سیتی چه گذشت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در ملاقات زیدان و گواردیولا پس از بازی رئال و سیتی چه گذشت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید