درب های استادیوم آزادی فردا ساعت 13 باز می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، با توجه به فروش تنها 6 هزار بلیت الکترونیکی برای بازی دو تیم ایران و کامبوج، بلیت فروشی الکترونیکی تا ساعت 11 روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگاران، در حالی که تیم ملی ایران فردا (پنجشنبه) از ساعت 17 در مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی 2022 قطر در استادیوم آزادی به مصاف تیم ملی کامبوج می رود تا این لحظه از مجموع 75 هزار جایگاه آزادی تنها 2500 بلیت الکترونیکی توسط تماشاگران مرد خریداری شده است.
در نشستی که عصر امروز چهارشنبه با حضور مسوولین اجرایی استادیوم آزادی، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و فدراسیون فوتبال در محل استادیوم آزادی برگزار گردید، به منظور پر شدن سکوهای استادیوم آزادی تصمیم گرفته شد تا بلیت فروشی الکترونیکی تا ساعت 11 روز پنجشنبه 18 مهر ادامه داشته باشد.
همچنین درب های استادیوم آزادی از ساعت یک بعد از ظهر بر روی تماشاگران زن و مرد باز خواهد شد.
بلیت فروشی الکترونیکی از پنجشنبه هفته گذشته 11 مهر از ساعت 10 صبح شروع شد و از همان لحظه شروع بلیت فروشی الکترونیکی تا صبح روز آدینه بانوان 3500 بلیت ارائه شده را خرید کردند و تنها 2500 بلیت تا این لحظه توسط تماشاگران مرد برای این دیدار خریداری شده است.
منبع: خبرگزاری ایسناگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.