درب دانشگاه تهران فردا به روی همه باز است
به گزارش مجله سرگرمی، 10 هزار نفر از دانش آموزان و خانواده های شان در سومین برنامه روزی با دانشگاه تهران به بازدید از دانشکده های این دانشگاه می روند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، برنامه روزی با دانشگاه تهران با شعار دانشگاه تهران، دانشگاه نخبگان فردا 7 مرداد از ساعت 9 تا 16 در پردیس و دانشکده های دانشگاه تهران برگزار می گردد.
در این برنامه 17 واحد دانشگاهی تهران پذیرای دانش آموزان و خانواده های آنها خواهند شد و با رشته های تحصیلی این دانشگاه، امکانات و تسهیلات آن برای دانشجویان آشنا می شوند.
این برنامه از سه سال پیش توسط دانشگاه تهران شروع شده و بعد از برگزاری آزمون سراسری و پیش از انتخاب رشته دانش آموزان انجام می گردد.
به گفته مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران بخشی از انتخاب رشته دانش آموزان درست نیست و دانش آموز پس از ورود به دانشگاه می بیند که تصوری که از رشته داشته با واقعیت یکی نیست.
به گفته وی، در سال های برگزاری این رویداد همیشه استقبال بیشتر شده و سال جاری 8941 نفر از پیش برای بازدید ثبت نام نموده اند و پیش بینی حدود 2000 نفر هم بدون ثبت نام بیایند و در مجموع احتمالا فردا 10 هزار بازدیدکننده داریم.
وی گفت: تمامی واحدهایی که رشته کارشناسی دارند در پردیس مرکزی، کرج، پاکدشت و قم پذیرای دانش آموزان خواهند بود و بیشترین تمایل به بازدید به دانشکده های فنی، علوم و هنرهای زیبا بوده است.
منبع: خبرگزاری فارسbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا