دانستنی هایی درباره خواص انبه

به گزارش مجله سرگرمی، انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی هم اکنون در تمام مناق استوایی و حاره کشت می گردد . انبه از 4000 سال پیش وجود داشته است .

دانستنی هایی درباره خواص انبه

به گزارش خبرنگاران، برگهای درخت انبه نیزه ای شکل ، گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و بصورت خوشه ای وجود دارد . میوه آن که انبه یا منگو نامیده می گردد بیضوی شکل و دارای طعمی مطبوع وشیرین بوده و دارای هسته ای نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه می می رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است .

ترکیبات شیمیایی:

انبه دارای موادی مانند اسید بنزوئیک Benzoic Acid اسید سیتریک Citric Acid و پیوری یلو دری Puri yellow Dye که ماده زرد رنگی است می باشد . انبه در حدود15% تانن درد .

هسته انبه دارای چربی زیاد و نشاسته و اسید گالیک Gallic Acid است .

در صد گرم انبه مواد زیر موجود است :

انرژی 45 کالری

آب 80 گرم

نشاسته 12 گرم

پروتئین 0، 5 گرم

چربی 0، 15 گرم

کلسیم 6 گرم

فسفر 9 میلی گرم

آهن 0، 15 میلی گرم

ویتامین آ 3500 واحد

ویتامین ب 1 0، 4 میلی گرم

ویتامین ب 2 0، 35 میلی گرم

ویتامین ب 3 0، 6 میلی گرم

ویتامین ث 25 میلی گرم

خواص داروئی:

خواص میوه انبه

انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است . انبه نارس فراوری نماینده بلغم و سودا در بدن می باشد .

1)انبه بسیار مقوی بوده و تقویت نماینده بدن است .

2)انبه تقویت نماینده قوای جنسی است .

3)رنگ صورت را درخشان می نماید .

4)دهان را خوشبو می نماید .

5)ادرار آور است .

6)یبوست را برطرف می نماید .

7)انبه دارای مقدر زیادی اسید گالیک است . بنبراین سیستم هضم را ضد عفونی و تمیز می نماید .

8)انبه تمیز نماینده خون می باشد .

9)خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد .

10)انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پائین می آرود .

11)برای برطرف اسهال مفید است .

12)خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد .

13)برای درمان بواسیر مفید است .

14)عطش را برطرف می نماید.

15)انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند .

خواص مغز هسته انبه

انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که بجای مغز بادام می توان از آن در شیرینی جات استفاده کرد .

مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .

1-خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می نماید .

2-برای معالجه سرمخوردگی مصرف می گردد .

3-سرفه های سخت را درمان می نماید .

4-درمان نماینده بواسیر خونی است .

5-خانم هائیکه دچر خونریزی از رحم می باشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای برطرف آن باید از مغز انبه استفاده نمایند .

6-مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال است .

7-برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است .

8-ضد استفراغ است .

دیگر خواص درخت انبه

1.گل انبه سرد و خشک است و اسهال را برطرف می نماید .

2.اگر شکوفه درخت انبه را خشک نموده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شکر بخورند سرعت انزال را معالجه می نماید .

3.صمغ درخت انبه را با روغن و آبلیمو مخلوط کنید برای ناراحتی های پوست مفید است .

4.برای برطرف کردن ریزش مو ، آب برگهای درخت انبه را روی سر بمالید .

5.برای تقویت دندان و لثه دم نموده برگ درخت انبه را مضمضه کنید .

مضرات :

هضم انبه برای برخی از افراد سخت است و ممکن است ایجاد خارش و دمل نمائید .

اگر خون انبه ایجاد نفخ بکند باید آنرا با زنجبیل خورد .

منبع: پایگاه جامع اطلاع رسانی پزشکان ایران

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

دوست بلاگ: دوست بلاگ | وبلاگ سیستم مدیریت محتوای دوست بلاگ

منبع: تسنیم
انتشار: 11 شهریور 1400 بروزرسانی: 11 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 58730

به "دانستنی هایی درباره خواص انبه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانستنی هایی درباره خواص انبه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید