خودروهایی که بیشترین آسیب را به مردم می زنند معرفی شوند

به گزارش مجله سرگرمی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از کاهش آمار ماموریت ها برای امدادرسانی ها به حوادث ترافیکی در طرح نوروزی سال جاری اطلاع داد.

خودروهایی که بیشترین آسیب را به مردم می زنند معرفی شوند

به گزارش خبرنگاران، شاهین فتحی در جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرح های ویژه ترافیکی که پیش از ظهر امروز در شهرکت آزمایش برگزار گردید، اظهار کرد: طرح نوروزی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر همچون دیگر سازمان هاست. 25 اسفندماه در سراسر کشور شروع شده و تا 15 فروردین ماه ادامه داشت. همزمان با این طرح نوروزی با توجه به پدیده های جوی، عملیات امداد و نجات در حوادث ناشی از سیل، کولاک، آبگرفتگی و… نیز در 31 استان کشور انجام شد که این عملیات در بعضی استان ها نظیر گلستان، خوزستان و بخش هایی از لرستان همچنان ادامه دارد و یکی از بی نظیرترین عملیات های امدادی کشور است در این مدت صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در نوروز 1421 پایگاه ثابت و موقت را در نظر گرفتیم که در مقایسه با سال قبل از افزایش سه درصدی توان عملیاتی ما حکایت داشت. طی این مدت 5836 مورد نیز مأموریت امدادی داشتیم که مأموریت های ترافیکی بخشی از آن بود.

فتحی از افزایش 24 درصدی مأموریت های سازمان امداد و نجات در طرح نوروزی اطلاع داد و گفت: در عین حال مأموریت های ترافیکی ما 10 درصد و مأموریت های مربوط به امداد و نجات کوهستان ما نیز چهار درصد کاهش داشته است.

وی به افزایش آمار رهاسازی از خودرو اشاره نمود و گفت: یک آمار عملیات های ما برای رهاسازی افراد از داخل کابین خودرو افزایش داشته نشان می دهد که خودروها فاقد ایمنی کافی هستند و با کمترین تصادف و فشاری که به آن ها وارد می گردد مچاله می گردد که در این خصوص نیز بنده معتقدم که باید ببینیم کدام خودروها بیشترین آسیب پذیری را در حوادث داشتند و بیشترین آسیب را به مردم زده است.

فتحی اضافه کرد: در نوروز سال جاری 2436 نفر از مصدومان حوادث ترافیکی نیز توسط هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شده اند. طی این مدت 1253 سورتی پرواز نیز برای انتقال مصدومان حوادث مختلف صورت گرفته که درصد قابل توجهی از آن مربوط به انتقال مصدومان حوادث رانندگی بوده است.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به مسئله امداد و نجات ساحلی و آمادگی برای سفرهای راهیان نور نیز اشاره نمود و گفت: طرح امداد و نجات ساحلی از اواخر خردادماه در استان های ساحلی شروع خواهد شد و در خصوص راهیان نور نیز ما آمادگی پشتیبانی از این اردوها را در ایام تابستان داریم و امیدواریم بیشتر به آن ها توجه گردد.

canadaro.ir: تور کانادا: مجله گردشگری و مسافرتی تور کانادا، ویزای کانادا

indiaro.ir: تور هند ارزان قیمت indiaro | تور بمبئی، گوا، آگرا، جیپور، تور مثلث طلایی، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 21786

به "خودروهایی که بیشترین آسیب را به مردم می زنند معرفی شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خودروهایی که بیشترین آسیب را به مردم می زنند معرفی شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید