خبرنگاران 4 محصول صنایع دستی خراسان شمالی مهر اصالت یونسکو گرفت
به گزارش مجله سرگرمی، بجنورد- خبرنگاران- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: تاکنون چهار محصول صنایع دستی استان شامل گلیم سفره کردی، چاروق، چادرشب و گردنبند با سنگ حجاری شده مهر اصالت سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد یونسکو گرفته است.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی این اداره کل، حبیب یزدان پناه با اشاره به وجود 61 رشته فعال صنایع دستی در استان، مطرح کرد: از این تعداد 51 رشته دارای نشان ملی مرغوبیت کالا است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی با بیان اینکه صنایع دستی نشانگر هویت و فرهنگ مردمان هر منطقه ای است، گفت: فرهنگ و تنوع اقوام استان در نقش و نگارهای صنایع دستی استان متجلی شده که ارزشمند است.
وی گفت: صنایع دستی به دلیل ارتباط مستقیم با روح و جان آدمی، به عنوان بخشی از هویت اصیل در جغرافیای فرهنگی هر منطقه ای به شمار می رود و دارای معنویت است.
وی اضافه نمود: صنایع دستی از دیرباز تاکنون علاقه مندانی را داشته و در خراسان شمالی نیز از جمله هنرهایی است که سبب گردهم آیی اعضای خانواده در کنار یکدیگر و فعالیت در جهت فراوری صنایع دستی و فروش آن شده است.
یزدان پناه با اشاره به ویژه برنامه های هفته صنایع دستی، گفت: به همین مناسبت نمایشگاه صنایع دستی در محل پارک توریستی بش قارداش بجنورد برپاست و از تمام علاقه مندان برای حضور در این نمایشگاه دعوت می گردد.
بیش از یکهزار و 200 اثر تاریخی در خراسان شمالی شناسایی شده است که در حال حاضر 612 اثر تاریخی، طبیعی و معنوی از این استان در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
6042
منبع: ایرنابانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان