حرم امامین عسکریین (ع) با 3500 تخته فرش نفیس مفروش شد
به گزارش مجله سرگرمی، حرم امامین عسکریین (ع) به منظور سهولت تردد زائران در سامرا با 3 هزار و 500 تخته فرش نفیس مفروش شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران، حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ضدعفونی و زائران بسیاری روزانه به زیارت این مکان مقدس مشرف می شوند.
به طوری که روز گذشته هم زمان با میلاد امیرالمؤمنین (ع) مراسمی به همین مناسبت برگزار و پس از نماز مغرب و عشا نیز موکب های منتهی به حرم از زوار پذیرایی کردند.
همچنین به منظور رفاه بیشتر زائران حرم امامین عسکریین (ع) حدود 3 هزار و 500 تخته فرش در شبستان و رواق های این حرم مطهر پهن شد.
یک هزار و 500 تخته از این فرش های نفیس در حرم و رواق امام هادی (ع) و 2 هزار تخته نیز در حیاط و شبستان ها و رواق سیده نرجس (س) مورد استفاده قرار گرفته است.
عملیات مفروش کردم حرم امامین عسکریین (ع) به همت خادمان این آستان مقدس انجام شد و هم اکنون زائران می توانند به راحتی از حیاط به داخل صحن و شبستان بروند. همچنین زائران در ورودی باب القبله و باب المراد باید کفش های خود را تحویل کفشداری ها بدهند.
منبع: خبرگزاری دانشجوbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت