جشنواره غذاهای بومی و محلی در صومعه سرا برگزار گردید
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا در جشنواره غذاهای بومی و محلی گیلان که ظهر چهارشنبه برگزار گردید، اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای بومی و محلی در حال فراموشی و انتقال آنها به نسل های آینده است.

علیرضا مهرگان با بیان اینکه 25 هنرمند زیر نظر سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی در این جشنواره حضور دارند، اضافه نمود: این هنرمندان 30 نوع غذای محلی و اصیل را برای رقابت در این جشنواره آماده نموده اند.
وی اعلام نمود: در انتها به شش نفر از بانوانی که اصیل ترین غذا را ارائه نموده اند جوایزی اهدا می گردد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا درادامه با اشاره به اینکه این اولین جشنواره غذاهای بومی و محلی در امسال در شهرستان صومعه سرا است، گفت: طی دوسال گذشته چهار جشنواره از این دست در شهرستان صومعه سرا برگزار شده است.
منبع: خبرگزاری مهرencaria.ir: انکاریا: وبلاگ فناوری و تکنولوژی
namasho.com: نماشو: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت