تهیه پرونده ثبت جهانی بندرلنگه به عنوان شهر گلابتون دوزی
به گزارش مجله سرگرمی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان گفت: پرونده ثبت جهانی بندرلنگه به عنوان شهر گلابتون تهیه می گردد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، رضا برومند اضافه نمود: سال گذشته بندرلنگه به عنوان شهر ملی گلابتون انتخاب شد که این انتخاب گام مثبتی برای معرفی صندلی صنایع دستی و فرهنگ و هنر این استان بود.
وی گفت: مستندات و پرونده بندرلنگه به عنوان شهر گلابتون دوزی برای ثبت جهانی در یونسکو تهیه شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان ادامه داد: طی ماه های آینده، یک اِلمان صنایع دستی برای معرفی هر چه بیشتر این رشته در یکی از میدان های اصلی این شهر جانمایی و نصب می گردد.
برومند اضافه نمود: برای شناسایی اماکن و مسیرهای گردشگری تابلوهای راهنمای گردشگری دو زبانه برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران نصب می گردد.
او ادامه داد: همچنین بروشور و کتابچه دوزبانه (فارسی ـ انگلیسی) برای معرفی بیشتر این شهر و رشته آماده شده که به زودی چاپ و منتشر می گردد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان اضافه نمود: تمام تلاشمان در تحقق این امر است که شهر بندرلنگه به عنوان شهر جهانی گلابتون دوزی انتخاب گردد.
گلابتون دوزی نوعی رودوزی سنتی است که با نخ گلابتون انجام می گردد و شهر بندرلنگه به واسطه هنرمندان بی شماری که در این رشته دارد از معروفیت بیشتری برخوردار شده است.
منبع: همشهری آنلاینmahsanblog.ir: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان