طرز تهیه بیسکوییت کوکی شکلاتی: طعم بهشتی در دستان شما

به گزارش مجله سرگرمی، بیسکوییت کوکی شکلاتی، خوراکی محبوب و پرطرفداری است که در هر خانه‌ای جای خود را باز کرده است. این شیرینی خوشمزه، بافتی ترد و طعمی دلچسب دارد و می‌تواند لحظات شیرینی را برای شما و عزیزانتان رقم بزند. درست کردن بیسکوییت کوکی شکلاتی در خانه کار سختی نیست و با صرف زمان و مواد اولیه‌ای ساده، می‌توانید از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه بیسکوییت کوکی شکلاتی: طعم بهشتی در دستان شما

برای مطالعه بیشتر با banima.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

بیسکوئیت کوکی شکلاتی، پرطرفدارترین شیرینی در آمریکاست و برای اولین بار در آمریکا توسط یک متخصص تغذیه به نام خانم روث طبخ شد.

ماجرای کشف این شیرینی از این قرار است که خانم روث که صاحب مهمانخانه ای بود شیرینی ها و غذاهای مهمانخانه اش را شخصا تهیه می کرد. یکی از شیرینی هایی که روث درست می کرد کوکی کره ای شکلاتی بود که در تهیه آن از شکلات تخته ای مخصوص شیرینی پزی استفاده می کرد. یک روز که روث برای تهیه شیرینی، شکلات تخته ای نداشت به جای آن از شکلات نستله ای استفاده کرد و متوجه شد که این شکلات در فر آب نمی گردد و به صورت تکه ای در کوکی باقی می ماند. روث کوکی جدید را سرو کرد و بسیار مورد توجه و استقبال مشتریان نهاده شد و از آن به بعد کوکی شکلاتی یکی از شیرینی های محبوب در آمریکا شد. کوکی شکلاتی را با مواد مختلفی می توان تهیه کرد و به خاطر تکه های شکلات موجود در آن طعم و مزه خاصی دارد، و ما پیشنهاد می کنیم این کوکی خوشمزه را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کوکی شکلاتی

شکر250 گرم
کره115 گرم
تخم مرغ2 عدد
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
شکلات نوتلا150 گرم
آرد300 گرم
جوش شیرین1 و 1/4 قاشق چایخوری
آرد ذرت1 قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
چیپس شکلات225 گرم

طرز تهیه بیسکوییت کوکی شکلاتی

  1. کره را در ظرفی بریزید و حدود یک دقیقه با همزن به هم بزنید.
  2. شکر را به کره اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا رنگ آن روشن گردد.
  3. زرده و سفیده یکی از تخم مرغ ها را جداکنید و زرده آن را به همراه تخم مرغ دیگر به مخلوط شکر و کره اضافه کنید، وانیل را به آن اضافه نموده و با دور تند همزن مخلوط کنید.
  4. نیمی از نوتلا را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
  5. آرد، آرد ذرت، جوش شیرین، و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید و کم کم به مواد فوق اضافه کنید و با دور آهسته همزن آنها را مخلوط کنید.
  6. یک پیمانه از چیپس شکلات را به مواد اضافه کنید و در حد چند ثانیه خوب هم بزنید.
  1. نصف دیگر نوتلا را به مواد اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید.
  1. یک کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و مایه کوکی را با قاشق یا اسکوپ روی آن قرار دهید.
  1. فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  2. کوکی ها را حدود ده دقیقه در فر قرار دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند.
  3. کوکی ها را از فر خارج نموده و در حالی که داغ هستند به جامانده را روی آنها بریزید، کمی شکلات را روی کوکی ها فشار دهید تا داخل آنها فرو رود.
  4. کوکی شکلاتی آماده است، بگذارید خنک بشه و بعد نوش جان کنید.

نکات تکمیلی تهیه بیسکوئیت کوکی شکلاتی

  • هنگام قرار دادن مایه کوکی در سینی فر فاصله بین آنها باید به اندازه دو اسکوپ باشد، چون کوکی ها بعد از پختن پهن می شوند.
  • اگر کوکی ها حین پخت پف کرد، آن را بعد از ده دقیقه از فر خارج کنید و با قاشق روی آن را فشار دهید تا پف آن خالی گردد.
  • اگر در تهیه این کوکی شکر بیش از اندازه استفاده گردد، کوکی ها خیلی پهن می شوند.
  • تغییر رنگ و ظاهر کوکی علامی پختن آن است و باید از فر خارج گردد.
  • بیسکوئیت کوکی شکلاتی را می توانید 15 روز تا 1 ماه در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

در این مقاله طرز تهیه بیسکوییت کوکی شکلاتی آموزش داده شد که شکلات مورد استفاده در آن باعث شده که یک شیرینی خاص و متفاوت از نظر طعم و خواص باشد. علارغم تبلیغات منفی در خصوص شکلات در رابطه با افزایش وزن، آکنه، فشار خون بالا و دیابت، علم امروز به این نتیجه رسیده که ترکیبات فنلی بیولوژیک فعال در کاکائو مزایای بالقوه ای مانند تعویق پیری، تنظیم فشار خون، کاهش استرس، کاهش کلسترول و مسائل قلبی عروقی دارد.

خواص مواد اولیه:

  • آرد: ماده اصلی بیسکوییت، آرد است که منبع کربوهیدرات و فیبر بوده و به تامین انرژی بدن کمک می‌کند.
  • کره: کره، طعم و عطر بی‌نظیری به بیسکوییت می‌دهد و بافت آن را نرم و لطیف می‌کند.
  • شکر: شکر، ماده شیرین‌کننده این خوراکی است که علاوه بر طعم، به حفظ رطوبت بیسکوییت نیز کمک می‌کند.
  • تخم مرغ: تخم مرغ، به عنوان ماده چسباننده عمل می‌کند و باعث می‌شود تا مواد اولیه به خوبی به یکدیگر بچسبند.
  • وانیل: وانیل، طعم و عطر دلنشینی به بیسکوییت می‌دهد و آن را خوشمزه‌تر می‌کند.
  • پودر کاکائو: پودر کاکائو، ماده اصلی طعم شکلاتی بیسکوییت است و خواص آنتی‌اکسیدانی نیز دارد.
  • جوش شیرین: جوش شیرین، باعث پف کردن بیسکوییت و ترد شدن بافت آن می‌شود.
  • نمک: نمک، طعم مواد را متعادل می‌کند و از شیرینی بیش از حد بیسکوییت جلوگیری می‌کند.
  • شکلات چیپسی: شکلات چیپسی، تکه‌های کوچک شکلات هستند که به طعم و ظاهر بیسکوییت تنوع می‌بخشند.

سخن پایانی:

با پخت بیسکوییت کوکی شکلاتی در خانه، می‌توانید از طعم و عطر بی‌نظیر آن لذت ببرید و از این خوراکی خوشمزه به عنوان میان وعده یا دسر استفاده کنید. همچنین می‌توانید این بیسکوییت‌ها را به عنوان هدیه‌ای به دوستان و خانواده خود نیز بدهید.

نکات:

  • برای طعم قوی‌تر شکلاتی، می‌توانید از پودر کاکائوی هلندی استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای شکلات چیپسی از تکه‌های شکلات تخته‌ای خرد شده نیز استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید بیسکوییت‌هایتان تردتر باشند، می‌توانید زمان پخت را 2 تا 3 دقیقه افزایش دهید.
  • بیسکوییت‌های کوکی شکلاتی را می‌توانید تا 3 روز در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید.
انتشار: 23 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 125469

به "طرز تهیه بیسکوییت کوکی شکلاتی: طعم بهشتی در دستان شما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسکوییت کوکی شکلاتی: طعم بهشتی در دستان شما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید