به یونان و بخش روم نشین قبرس پاسخ می دهیم

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز چهارشنبه در سخنانی گفت: شنبه از کشتی حفاری فاتح بازدید و ضمن مشاهده فرایند کار از نزدیک، میزان ذخایر جدید را اعلام خواهیم کرد.

به یونان و بخش روم نشین قبرس پاسخ می دهیم

رئیس جمهور ترکیه در نشست حزب حاکم عدالت و توسعه در این خصوص تهدید کرد: عدم پای بندی یونان و بخش روم نشین قبرس به تعهدشان در قبال اتحادیه اروپا و ناتو را در میدان پاسخ خواهیم داد.

وی در اشاره به بحران قره باغ نیز گفت: حاضر به هر گونه حمایت از براداران آذربایجانی خود هستیم. چرا در مورد حمایت های اعضای گروه مینسک (از ارمنستان) حرف نمی زنید؟ این همه سلاح و مهمات از روسیه و فرانسه ارسال می شود، چرا در این خصوص صحبت نمی کنید؟

اردوغان افزود: اگر حقوق بشر و دموکراسی در جهان وجود دارد و شما هم به عنوان سران مشترک گروه مینسک که 30 سال پیش تشکیل شد، موظف به حل این بحران (قره داغ) هستید، خود را به فراموشی نزنید و این مذاکرات را پایان دهید و این منطقه را به صاحب اصلی آن بازگردانید.

1com.ir: مجله کامپیوتر | مجله کاربردی فناوری در صنعت گردشگری

3ye.ir: مجله سایه | مجله خانه و خانواده، اطلاعات عمومی، اخبار روز

abuzariyon.ir: مجله ابوذریون | نگاهی اجمالی به رویدادهای روز ایران و جهان

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 24 آبان 1400 بروزرسانی: 24 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 113911

به "به یونان و بخش روم نشین قبرس پاسخ می دهیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به یونان و بخش روم نشین قبرس پاسخ می دهیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید