آنالیز فرصت های کارآفرینی در فراوری فرش دستباف خنداب
به گزارش مجله سرگرمی، نشست آنالیز فرصت های کارآفرینی در زمینه فراوری فرش دستباف خنداب برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار از ، نشست آنالیز فرصت های کارآفرینی در زمینه فراوری فرش دستباف در شهرستان خنداب در سالن جلسات استانداری مرکزی در اراک برگزار گردید.
کاظمی مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا های استانداری مرکزی در این جلسه گفت: هدف از تشکیل آنالیز فرصت های کارآفرینی در زمینه فرش دستباف خنداب با توجه به تاکیدات مقام رهبری توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است.
کاظمی اضافه نمود: براساس شاخص های رصد کشور و آسیب های اجتماعی از هر استان یک شهرستان منتخب انتخاب شده و در استان مرکزی شهرستان خنداب انتخاب شد و ما دنبال سلسله جلسات با دستگاه های اجرایی و فراوریکنندگان و کارآفرینان هستیم.
او اضافه نمود: روی بحث فرش و فراوری فرش برنامه داریم و کارآفرینی با رویکرد توسعه مشاغل خانگی با توجه به ظرفیت های شهرستان خمین شرایطی را فراهم کنیم که پتانسیل ها را بشناسیم.
کاظمی اضافه نمود: براساس شاخص های رصد کشور و آسیب های اجتماعی از هر استان یک شهرستان منتخب انتخاب شده و در استان مرکزی
مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا های استانداری مرکزی بیان نمود: خنداب در زمینه فرش بافی کمرنگ شده و می خواهیم از نظر کارآفرینان ببینیم و اینکه قالیبافی را به صورت مشاغل خانگی یا در کارگاه های کوچک انجام بدهیم.
انتهای پیغام /ج
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانعینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان