باروز آمریکایی در سودای حضور در رشته هنرهای رزمی ترکیبی
به گزارش مجله سرگرمی، تهران - خبرنگاران - جردن باروز عضو تیم ملی کشتی آزاد آمریکا که تاکنون هیچ ایرانی پیروز به شکست او نشده است در نظر دارد در رشته هنرهای رزمی ترکیبی MMA شرکت کند.
به گزارش خبرنگاران، باروز 30 ساله و دارنده یک مدال طلای المپیک و چهار مدال طلای دنیا پس از شرکت در مسابقات کشتی در خیابان که در نیویورک برگزار گردید گفت: من مطمئن هستم که می توانم در مبارزات UFC به پیروزیت برسم اما این بدان معنا نیست که می خواهم در این مسابقات به میدان بروم و خودم را ثابت کنم.
وی خاطر نشان کرد: در ورزش های رزمی شما نمی توانید تنها بر مهارت کشتی متکی بوده و باید به هنرهای این ورزش هم آشنا باشید اما می خواهم یکبار شانس خود را در MMA امتحان کنم.
باروز در دیدار فینال مسابقات کشتی در خیابان پیروز به شکست بن اسکرین دارنده مدال طلای کشتی آزاد در بازی های المپیک شد که هم اکنون در MMA فعالیت می نماید.
جردن باروز آزادکار تیم ملی آمریکا تاکنون در مواجهه با همه حریفان ایرانی خود به پیروزی رسیده است. صادق گودرزی، عزت الله اکبری، علیرضا قاسمی، مصطفی حسین خانی، مرتضی رضایی قلعه و پیمان یاراحمدی از جمله نمایندگان ایران هستند که برابر این آزادکار سیه چرده آمریکایی شکست خورده اند.
ورزشی**1067**2024
منبع: ایرناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا