انتقال هوایی 2 مادر باردار به مراکز درمانی خوزستان

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/خوزستان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از انتقال هوایی دو مادر باردار به مراکز درمانی خبر داد.

انتقال هوایی 2 مادر باردار به مراکز درمانی خوزستان

دکتر محمدامین زرگر در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: امروز (10 بهمن ماه) طی تماس تلفنی بهورز منطقه وارگه سبز منطقه تازه در شهرستان اندیکا شرایط یک زن باردار گزارش و درخواست اعزام بالگرد شد که در پی آن، ماموریت اعزام بالگرد به منطقه انجام و مادر باردار به اندیکا انتقال یافت.

وی اضافه کرد: در مورد دیگری در تماس تلفنی بهورز منطقه زرد لیمه در حوالی دهدز، گزارشی مبنی بر ایجاد مشکل برای یک مادر باردار پس از زایمان ارائه و درخواست اعزام بالگرد شد.

زرگر گفت: در پی این گزارش، بلافاصله هماهنگی لازم با ستاد هدایت عملیات بحران (EOC) دانشگاه جهت اعزام بالگرد انجام و بیمار توسط بالگرد به بیمارستان شهدای ایذه انتقال یافت.

10az10.ir: 10az10: آگهی رایگان، رپورتاژ رایگان، آگهی بنری ارزان، خرید بک لینک

sobhemehriz.ir: صبح مهریز | مجله فروش و راهکارهای بازاریابی مدرن و دیجیتالی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 68164

به "انتقال هوایی 2 مادر باردار به مراکز درمانی خوزستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتقال هوایی 2 مادر باردار به مراکز درمانی خوزستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید