المپیک متفاوتی را پیش رو داریم، نوری این شکست را فراموش نمی کند
به گزارش مجله سرگرمی، رحیم علی آبادی با بیان اینکه کسب آخرین سهمیه المپیک توسط ملی پوش اعزامی به گزینشی بلغارستان به مراتب سخت تر از گزینشی در آسیاست به خبرنگاران گفت: خوشبختانه از سه فرنگی کاری که به گزینشی قزاقستان رفتند، دو ملی پوش پیروز به کسب سهمیه شد و فقط حسین نوری در یکقدمی رسیدن به سهمیه مغلوب حریف شد.

وی توضیح داد: هر چند هنوز یک میدان گزینشی دیگر باقی مانده و محمد بنا بهترین گزینه خود در وزن 87 کیلوگرم را برای حضور در این مسابقات ساخته و پرداخته می نماید، اما باید قبول کرد سختی کار در آخرین مرحله گزینشی بسیار سخت از میدان قبلی خواهد بود. در گزینشی بلغارستان تمامی مدعیان جهانی حضور دارند و طبیعتاً با تمام وجود برای کسب سهمیه کوشش خواهند کرد.
عضو پیشین شورای فنی تیم های ملی کشتی فرنگی ادامه داد: جدا از بحث سهمیه های کشتی و تنها سهمیه به جامانده کشتی فرنگی باید به این نکته هم اشاره نمود که حسین نوری دیگر هیچوقت ناکامی در قزاقستان را فراموش نخواهد کرد. اتفاق عجیبی بود و در حالیکه حسین نوری کمتر از یک دقیقه با پیروزی و کسب سهمیه المپیک فاصله داشت مرتکب اشتباه شد و همه چیز را به ضررش خاتمه داد.
علی آبادی در خاتمه گفت: مطمئناً المپیک متفاوتی را پیش رو داریم که به هیچ عنوان شبیه المپیک های قبلی نیست. چراکه تمامی ورزشکاران حدود دو سال را در قرنطینه و با انجام تمرینات محدود و خاص سپری کردند. البته این شرایط برای تمامی مدعیان یکسان بوده و نمی توان تفاوتی را برای کشتی گیران قائل شد. به همین دلیل امیدوارم بچه های ما هم بتوانند بهترین کشتی ها خود را بگیرند و همچون المپیک های قبلی با مدال همراه باشند.
به گزارش خبرنگاران، تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت های جهانی 2019 قزاقستان در اوزان 60، 77 و 130 کیلوگرم توسط علیرضا نجاتی، محمدعلی گرایی و امیر قاسمی منجزی صاحب سهمیه المپیک شد. در ادامه دو سهمیه دیگر هم توسط محمدرضا گرایی و محمدهادی ساروی در اوزان 67 و 97 کیلوگرم در مسابقات گزینشی 2021 قزاقستان به دست آمد که البته حسین نوری در کسب سهمیه 87 کیلوگرم ناکام ماند.
بدین ترتیب کشتی گیرانی که در گزینشی قاره ای پیروز به کسب سهمیه المپیک نشده اند باید طی روزهای 16 تا 19 اردیبهشت ماه در رقابت های گزینشی صوفیه بلغارستان به میدان بروند و آخرین شانس خود را امتحان نمایند.
منبع: خبرگزاری مهرforoshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش