استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، محققان می گویند می توان سلول هایی که از چمن و علف تشکیل شده اند را به کار گرفت تا طعم گوشت آزمایشگاهی را بهتر کرد.

استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!

پژوهشگران دانشگاه بث در انگلیس، می گویند ساختار سلولی علف شباهت زیادی با فیبرهای عضلانی مورد استفاده در گوشت طبیعی دارد و با جمع آوری چمن های طبیعی، شستشو و سلول زدایی از آنها می توان سلول های یادشده را به گوشت های آزمایشگاهی تزریق کرد و در نهایت به ترکیبی دست یافت که مزه و طعم آن به گوشت طبیعی نزدیک است.

35 درصد سلول های علف بعد از افزوده شدن به گوشت آزمایشگاهی آغاز به تکثیر کردند و در نهایت قطعاتی سه بعدی و عضلانی از گوشت که مشابه با بافت بیولوژیک این ماده بود شکل گرفتند.

محققان می گویند این روش برای تهیه گوشت آزمایشگاهی مشابه با گوشت حیواناتی مانند گاو قابل استفاده است. محققان در کوشش هستند با تجاری سازی این فناوری استفاده از آن برای فراوری گوشت آزمایشگاهی در مقیاس انبوه با طعم و مزه مناسب را ممکن نمایند.

balio.ir: بالیو | مجله اخبار صنعت گردشگری

baliro.ir: تور بالی ارزان قیمت | تور اندونزی ، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان بالی اندونزی

baham1.ir: مجله باهام | مجله تفریحی و سرگرمی دورهمی، با هم شاد باشیم

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 5 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 152113

به "استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده از چمن و علف برای خوشمزه کردن گوشت آزمایشگاهی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید