آرژانتین، مقصد زباله های تفکیکی

به گزارش مجله سرگرمی، روزانه بیش از 40 تن پسماند خشک در منطقه 6 به وسیله 26 خانه بازیافت و 45 خودرو ملودی از محله ها جمع آوری و به مرکز پردازش پسماند میدان آرژانتین منتقل می گردد.

آرژانتین، مقصد زباله های تفکیکی

تا قبل از بهره برداری از مرکز پردازش مکانیزه پسماند، کارهای تفکیک و جداسازی زباله ها به صورت دستی و توسط 40 کارگر انجام می شد. اواخر فروردین مرکز پردازش مکانیزه پسماند قلب پایتخت که در همجواری مرکزی قبلی و در زمینی به مساحت 2 هزار و 360 مترمربع ساخته شده بود، همراه با 19 پروژه شهری دیگر توسط پیروزحناچی شهردار تهران افتتاح شد. به گفته مدیران شهری منطقه، در این مرکز پردازش در یک شیفت کاری 5 تا 6 تن زباله جداسازی می گردد و سرعت پردازش زباله ها 3 برابر خواهد بود.

شهردار تهران در زمان قیچی کردن روبان پروژه ها به اهمیت مرکز پردازش مکانیزه زباله اشاره نمود و گفت: روزانه 9 هزار تن زباله در تهران فراوری می گردد که برای پردازش و جداسازی آنها به امکانات مکانیزه و مدرنی احتیاج دارد و بهره برداری از این مرکز از یک سو این کمبود را برطرف می نماید و پردازش سریع زباله ها باعث کاهش حجم زباله های منطقه و نگهداشت شهر با کیفیت بهتری ممکن می گردد. روزانه 250 تن زباله در منطقه 6 فراوری می گردد که بیش از 40 تن زباله از مبدأ تفکیک و در این مرکز جداسازی و پردازش می شوند.

canadaro.ir: تور کانادا: مجله گردشگری و مسافرتی تور کانادا، ویزای کانادا

indiaro.ir: تور هند ارزان قیمت indiaro | تور بمبئی، گوا، آگرا، جیپور، تور مثلث طلایی، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 21293

به "آرژانتین، مقصد زباله های تفکیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آرژانتین، مقصد زباله های تفکیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید