پاسخ معاون رگولاتوری به اظهارات معاون صدا و سیما
به گزارش مجله سرگرمی، در پی اظهارات معاون توسعه و فناوری سازمان صدا و سیما در مورد اختلاف میان این سازمان و وزارت ارتباطات برسر مالکیت فضای فرکانسی 700، معاون رگولاتوری به این اظهارات واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مالی ایران،رضا علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه ملی در پاسخ به درخواست وزارت ارتباطات برای در اختیار دریافت مالکیت فرکانس های 700 و 800 مگاهرتز که هم اکنون در اختیار سازمان صداوسیما است، گفت: دوستان در جلسات کارشناسی حرفی برای گفتن ندارند و وقتی پا به بیرون از جلسه می گذارند، بازی سیاسی راه می اندازند؛ لطفاً اگر صداقت دارید اسناد آخرین جلسه کارشناسی در کمیته ارتباطات شورای عالی امنیت ملی را برای افکارعمومی منتشرکنید!
در این باره نسترن محسنی معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نسبت به این اظهارات واکنش نشان داد.
متن این اظهارات به شرح زیر است:
همکار خوبم جناب آقای علیدادی معاون محترم سازمان صدا و سیما امروز درباره باندهای فرکانسی اظهارنظری نموده بودند.
پیشنهاد دارم ابتدا به چند سئوال پاسخ دهند:
1. بفرمایید سندی که در سال 2006 توسط رئیس فعلی سازمان صدا و سیما در مجمع جهانی مخابرات و به نمایندگی از جمهوری اسلامی امضا شده، چه بوده است؟
2. بفرمایند در سالهای اخیر چند صد میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی و یا صندوق توسعه ملی برای توسعه فرستنده های دیجیتال و خالی کردن باند فرکانسی مزبور از مجلس دریافت نموده اند؟ اسناد مشروح مذاکرات نمایندگان صدا و سیما در مجلس موجود است، حاضر هستید منتشر کنید؟
3. نظر ما درباره انتشار مشروح مذاکرات و مکاتبات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی مثبت است، همچنین تمام اسناد مکاتبات و پیگیریهای اجرا شده از سال 86 تا الان را هم قابل انتشار می دانیم. موافقید؟
4. آیا موافقید شرح دهید که به استناد همان جلسه شورای عالی امنیت ملی که مدعی بودید از این باندها استفاده می کنید و ما پیشنهاد اندازه گیری مشترک را دادیم و مقرر شد این کار انجام گردد، چرا در اندازه گیری مشترک شرکت نکردید؟
5. بعضی شبکه های تلویزیونی در سایر کشورها هم اکنون خدمات k را به شهفرایندانشان ارائه می نمایند، لیست کشورهایی که برای این مهم از باند 700 و 800 استفاده می نمایند را منتشر می کنید؟ البته ما به زودی لیست کشورهایی که از این باند برای شبکه موبایل استفاده می نمایند را منتشر خواهیم کرد.
6. اگر به این باند فرکانسی به گفته خودتان احتیاج دارید، چرا در مزایده کذایی شرکتهای IPTV، این فرکانسها را به حراج گذاشتید؟
جناب آقای علیدادی خیلی خوشحالیم که امروز شما به ضرورت توسعه پهن باند در کشور اذعان دارید، موضوعی که 6 سال سازمان متبوع جنابعالی آن را رقیبی جدی برای خود می دانست و در توسعه آن همراهی نمی کرد.
ما در 6 سال اخیر 300،000 پهن باند موبایل را به بیش از 70 میلیون و پهن باند ثابت را از 4 میلیون به بیش از 11 میلیون رسانده ایم. حتما باید به توسعه پهن باند ثابت توجه بیشتری گردد و اگر اشتباهاتی که در فرایند خصوصی سازی مخابرات رخ داد، نبود حتما رشد توسعه پهن باند ثابت چشمگیرتر از آنچه که تا به امروز اتفاق افتاده است، بود.
جناب آقای مهندس جهرمی، از ابتدای سال دو بار به وسیله دوربین صدا و سیما دلایل کندی اینترنت را تشریح کردند، البته که سازمان متبوع شما مثل بسیاری از زمانها آن را پخش نکرد. حاضرم در صورت حضور شخص حضرتعالی، در یک برنامه تلویزیونی، با مستندات در محضر ملت ایران مناظره کنیم تا مردم بیشتر بدانند در حق آنها چه اجحافی می کنید.
منبع: اقتصاد ایرانsafariro.ir: سافاری رو: مجله گردشگری و مسافرتی به همه جای دنیا
mosaferatro.ir: مسافرت رو: مجله گردشگری و مسافرتی