محمدرضا عباسی: هیچ بازیکنی در ذوب آهن از عملکردش راضی نیست، برای جبران انگیزه زیادی داریم
به گزارش مجله سرگرمی، محمدرضا عباسی، مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان تأکید کرد که آنها برای جبران نتایج نیم فصل اول انگیزه زیادی دارند.

محمدرضا عباسی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: ما چند روزی است که تمرینات را آغاز کردیم و کادر فنی برنامه تمرینی خاصی را برای تیم در نظر دارد تا بازیکنان از لحاظ تاکتیکی و بدنی به بهترین شرایط ممکن برسند. ما انگیزه زیادی داریم تا نتایج نیم فصل اول را جبران کنیم. در سال های گذشته در هفته های ابتدایی نتیجه نمی گرفتیم، اما سال جاری در مجموع نتایج خوبی در نیم فصل اول نگرفتیم و باید به فکر جبران باشیم.
وی در ادامه این گفت وگو همچنین خاطر نشان کرد: در برخی از بازی ها اشتباهاتی داشتیم، ولی در مجموع تیم ما از لحاظ فنی عملکرد خوبی داشت. ما از اشتباهات داوری ضرر کردیم و اگر این اتفاق رخ نمی داد قطعاً صندلی بهتری در جدول داشتیم. با این حال هنوز یک نیم فصل دیگر باقی مانده است و باید طوری نتیجه بگیریم که در خاتمه لیگ صندلی خوبی در جدول داشته باشیم.
مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در پاسخ به این پرسش که آیا از عملکرد خودش در نیم فصل اول راضی است، گفت: وقتی تیم نتیجه نگیرد طبیعتاً این موضوع به عملکرد بازیکنان هم ربط دارد. تمام بازیکنان ذوب آهن کوشش کردند، ولی هیچ کس در تیم ما از عملکردش راضی نیست. همه ما کوشش می کنیم تا ذوب آهن در نیم فصل دوم نتایج خوبی بگیرد.
منبع: خبرگزاری تسنیمdatapad.ir: دیتاپد | مجله فناوری و تخصصی رایانه