علی هاشمی دوباره قهرمان وزنه برداری دنیا شد، بیرالوند برنز دنیا را گرفت
به گزارش مجله سرگرمی، علی هاشمی در مسابقات وزنه برداری قهرمانی دنیا 2018 قهرمان شد و رضا بیرالوند نیز توانست مدال طلای دوضرب و برنز مجموع دنیا را بگیرد.

به گزارش خبرنگاران، رقابت دسته 102 کیلوگرم وزنه برداری قهرمانی دنیا 2018 برگزار گردید و در انتها، ایران توانست صاحب یک مقام قهرمانی و یک مقام سومی دنیا گردد.
علی هاشمی با رکورد 179 یک ضرب، 217 دوضرب و مجموع 396 کیلوگرم طلای مجموع، نقره یک ضرب و برنز دوضرب را گرفت و قهرمان دنیا شد.
هاشمی در سال 2017 نیز قهرمان دنیا شده بود.
رضا بیرالوند، دیگر نماینده ایران در این وزن با رکورد 175 یک ضرب 218 دوضرب و مجموع 393 کیلوگرم طلای دوضرب و برنز مجموع دنیا را گرفت و بر سکوی سوم ایستاد.
حرکت یک ضرب:
- رضا بیرالوند در اولین حرکت یک ضرب وزنه 166 کیلوگرم را بالای سر برد.
او برای دومین حرکت، وزنه 172 کیلوگرم را توانست با موفقیت مهار کند.
نماینده ایران برای آخرین حرکت یک ضرب، 175 کیلوگرم را بالای سر برد و به کار خود در یک ضرب انتها داد.
- علی هاشمی در اولین حرکت، پشت وزنه 172 کیلوگرم نهاده شد که توانست این وزنه را بالای سر ببرد.
هاشمی در دومین حرکت، 177 کیلوگرم را مهار و مدال خود را قطعی کرد.
ملی پوش ایران در آخرین یک ضرب، پشت وزنه 179 کیلوگرم نهاده شد که با سختی وزنه را بالای سر برد و در نهایت مدال نقره یک ضرب را گرفت.
اکبر دورایوف از ازبکستان با 180 کیلوگرم مدال طلای یک ضرب را گرفت.
دمتری چوماک از اوکراین با 176 کیلوگرم مدال برنز گرفت.
حرکت دوضرب:
-بیرالوند در اولین حرکت دوضرب 207 کیلوگرم را بالای سر برد اما به دلیل داشتن خطا، داوران وزنه او را قبول نکردند.
نماینده ایران برای مرتبه دوم که روی تخته آمد پشت وزنه 208 کیلوگرم نهاده شد و این بار توانست به درستی وزنه را بالای سر ببرد و سه چراغ سفید دریافت کرد.
برخواه سرمربی تیم ملی برای سومین حرکت بیرالوند 218 کیلوگرم را درخواست کرد که نماینده ایران این وزنه بردار بالای سر برد و طلای دوضرب را گرفت.
با مجموع 393 کیلوگرم مدال برنز دنیا را گرفت.
-علی هاشمی که مدعی عنوان قهرمانی است، در اولین حرکت دوضرب 211 کیلوگرم را مهار کرد.
هاشمی در دومین حرکت دوضرب، 217 کیلوگرم را بالای سر برد.
در حرکت سوم 221 کیلوگرم را انداخت و در دوضرب مدال برنز گرفت اما در مجموع با رکورد 396 کیلوگرم توانست برای دومین سال متوالی قهرمان دنیا گردد.
نتایج دسته 102 کیلوگرم:
1-علی هاشمی از ایران با رکورد 179 یک ضرب، 217 دوضرب و مجموع 396 کیلوگرم (طلای مجموع، نقره یک ضرب و برنز دوضرب)
2-دیمتری چوماک از اوکراین با رکورد 176 یک ضرب، 217 دوضرب و مجموع 393 کیلوگرم (2مدال نقره دوضرب و مجموع و برنز یک ضرب)
3-رضا بیرالوند از ایران با رکورد 175 یک ضرب، 218 دوضرب و مجموع 393 کیلوگرم (طلای دوضرب و برنز مجموع)
4-اکبر ژورایوف از ازبکستان با رکورد 180 یک ضرب، 212 دوضرب و مجموع 392 کیلوگرم (طلای یک ضرب)
منبع: خبرگزاری ایسناگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.