طرز تهیه سمبوسه هندی

به گزارش مجله سرگرمی، تهیه سمبوسه هندی کمتر از 30 دقیقه زمان لازم خواهد داشت و برای سرو برای 4 نفر مناسب خواهد بود.

طرز تهیه سمبوسه هندی

سرویس آشپزی - تهیه سمبوسه هندی Aloo Paratha (Indian Potato Stuffed Flat bread) مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید. این خمیر احتیاج به آرد پاشی سطح کار و ورز دادن طولانی مدت ندارد. در کمتر از 2 دقیقه و 60 مرتبه کوبیدن خمیر آماده خواهد بود.

مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه هندی

آرد

2 و 1/2 پیمانه

آب

1 پیمانه

نمک

1 قاشق چایخوری

روغن

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر سمبوسه هندی

  1. آرد را الک کنید.
  2. آب و نمک را مخلوط نمایید و آرد را به آرامی به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که قدرت جذب آب آرد های مختلف با هم متفاوت است لذا 1/2 پیمانه آرد آخر را با احتیاط اضافه نمایید تا خمیر بیش از حد سفت نشود.
  3. خمیر را جمع کنید و 60 مرتبه بکوبید. سپس خمیر را درون کاسه تمیزی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و خمیر را به مدت 20 تا 60 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

مواد لازم جهت تهیه مواد میانی سمبوسه هندی

پوره سیب زمینی

1 و 1/2 پیمانه

گشنیز یا جعفری

2 قاشق غذاخوری

ادویه گراماسالا

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1/2 پیمانه

آویشن

1 قاشق غذاخوری

نمک،فلفل سیاه و قرمز

به میزان لازم

زنجبیل یا زنیان(اختیاری)

1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه مواد میانی سمبوسه هندی

برای تهیه مواد میانی سمبوسه هندی از سیب زمینی تازه پخته شده و له شده و یا سبزیجاتی مانند کلم بروکلی خرد شده و... بسته به ذائقه خود می توانید استفاده کنید. سیب زمینی را به شکل و یا ریز خرد شده درآورید و با گشنیز ساطوری شده و ادویه جات ذکر شده در جدول مواد لازم مخلوط نمایید. مقدار استفاده از ادویه جات کاملا اختیاری است. در صورت در دسترس نبودن ادویه گراماسالا با ترکیب یک پینچ (میزانی که ما بین دو انگشت اشاره و شست قرار می گیرد) زنجبیل، فلفل سیاه، 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز، 1 و 1/2 قاشق چایخوری زیره سبز، یک پینچ جوز هندی، یک پینچ هل، یک پینچ دارچین را جایگزین آن کنید. در صورت تمایل می توانید از مایه گوشتی تهیه شده با گوشت چرخ نموده برای مواد میانی این سمبوسه استفاده کنید.

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه هندی

  1. خمیر را به 4 قسمت تقسیم نمایید.
  2. خمیر را به شکل دایره به یاری وردنه باز نموده و 1/3 پیمانه از مواد میانی را وسط آن قرار دهید.
  3. خمیر را به شکل بقچه مطابق تصویر جمع کنید. مجددا به یاری وردنه خمیر را به قطر تقریبی 1/5 سانتی متر باز کنید. توجه داشته باشید که خمیر پاره نشود.
  4. مراحل را برای مابقی خمیر به همین ترتیب تکرار کنید.
  5. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه نچسب ریخته و خمیر را به مدت یک دقیقه برای هر طرف سرخ نمایید.
  6. سمبوسه را به 4 قسمت تقسیم نمایید و داغ همراه با سس قرمز و یا ماست سرو نمایید.

0nlysms.ir: تنها پیامک | مجله موفقیت، پزشکی، خانواده، تکنولوژی، گردشگری، استارتاپ

banoirane.ir: بانوی ایران | مجله خبری و ورزشی بانوان، مجله خانواده

منبع: setare.com
انتشار: 12 دی 1400 بروزرسانی: 12 دی 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 80135

به "طرز تهیه سمبوسه هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سمبوسه هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید