طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به 3 روش

به گزارش مجله سرگرمی، سالاد کلم سفید و کشمش نوعی سالاد شبیه سالاد اندونزی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن کلم سفید، هویج و کشمش است و آن را با سس شیرین یا شور سرو می نمایند.

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به 3 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد کلم سفید نوعی سالاد مجلسی و متفاوت است که به سالاد اندونزی نیز شباهت دارد. این سالاد را هم می توان با سس شیرین و هم سس شور (یا ترش) تهیه و سرو کرد. در این مقاله سه روش برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما آموزش داده شده است.

عناوین اصلی مطلب عدم نمایش

1. طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

2. طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سس شیرین

3. تهیه سالاد با کلم سفید پخته و کشمش

1. طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

مواد لازم (4-5 نفر)
کلم سفید1 عدد کوچولو
هویج1 عدد
ذرت1/2 پیمانه
کشمش1/2 پیمانه
گردو خرد شده1/2 پیمانه
کلم قرمز و گوجه برای تزیینبه میزان لازم
سس مایونز، ماست، آبلیمو، آویشن، نمک و فلفلبه میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 30 دقیقه

دستور تهیه

  • کلم را خوب بشویید و آن را روی تخته آشپزخانه بسیار ریز و به صورت رشته رشته خرد کنید.
  • هویج را بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن را ریز رنده کنید.
  • کلم و هویج را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  • سپس ذرت آبپز شده و کشمش را به آن اضافه کنید.
  • سس مایونز، ماست، نمک، فلفل و آویشن را باهم مخلوط نموده و خوب بزنید تا یک سس یکدست حاصل گردد.
  • سس را به مخلوط کلم و هویج اضافه کنید و کاملا مواد را هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
  • سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود.
  • کلم قرمز را بشویید و رنده کنید و با آن و کمی گوجه و گردو خرد شده روی سالاد را تزئین کنید.

سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …

2. طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سس شیرین

مواد لازم
کلم سفید نصف کلم متوسط
هویج دو عدد
گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه
کشمش 200 گرم تقریبا یک لیوان و نصفی (لیوان دسته دار فرانسوی)
ذرت بخارپز 200 گرم یا یک لیوان و نصفی
سس مایونز سه الی چهار قاشق غذاخوری
ماست چکیده سفت سه الی چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
شکر به مقدار لازم برای شیرین کردن سس سالاد
روغن زیتون بدون بو یک الی دو قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه نصف پیمانه

زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 30 دقیقه

دستور تهیه

  • ابتدا کشمش را با کمی آب در یک کاسه بریزید و به مدت 20 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی نرم شوند.
  • کلم سفید را خوب بشویید و آن را به صورت خلال های ریز برش زده و در یک کاسه بریزید.
  • هویج را نیز شسته و پوست روی آن را بتراشید. سپس آن را رنده و به کلم ها اضافه کنید.
  • ذرت ها را بخار پز کنید و پس از اینکه آب آن را گرفتید و کمی سرد شد آن ها را به مخلوط کلم و هویج اضافه نمایید.
  • کمی گردو را با دست ریز و به کلم ها اضافه کنید. (می توانید از گردو فقط برای تزئین سالاد بهره ببرید.)
  • در یک کاسه مجزا سس مایونز را با ماست، نمک، فلفل و آبلیموی تازه و روغن زیتون مخلوط کنید و آن را خوب با چنگال بزنید تا یک سس یکدست حاصل گردد.
  • سس را به سالاد اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا به سس آغشته شوند.
  • در خاتمه روی سالاد را با کمی کشمش، ذرت و گردو تزئین کنید و ظرف را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سس ها به خورد مواد بروند.

پس از یک ساعت سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …

3. تهیه سالاد با کلم سفید پخته و کشمش

مواد لازم (برای 4 نفر)
کلم سفیدیک عدد متوسط
کشمشبه میزان لازم
هویجیک عدد
گردوبه میزان لازم
سس مایونز به مقدار لازم
ماست به مقدار لازم
شکریک قاشق غذاخوری
آبلیمویک قاشق چای خوری

زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 1 ساعت

طرز تهیه

  • ابتدا کلم ها را به دو الی سه قسمت برش زده و آن ها را در آب جوش بریزید تا چند قل بخورد. (حداکثر 10 دقیقه زمان برای قل خوردن کافی است و فقط باید کلم ها کمی تغییر رنگ دهند و نپزند.)
  • سپس کلم ها را با آب سرد آبکش کنید تا حرارتش کم گردد.
  • کلم ها را خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
  • گردو های خرد شده را با کشمش مخلوط کنید و به کلم ها اضافه کنید. مقدار کشمش و گردو به ذائقه خودتان بستگی دارد.
  • هویج را بشویید، پوست روی آن را بتراشید، آن را ریز رنده و به سالاد اضافه کنید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس به سراغ تهیه سس سالاد بروید.
  • سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید. (هر چقدر سس استفاده کردید به مقدار یک برابر و نیم آن، ماست اضافه کنید.)
  • یک قاشق چای خوری آبلیمو و یک پنس نمک اضافه کنید.
  • شکر را به سس اضافه کنید و مواد را با یک چنگال خوب بزنید تا هم شکر ها حل شوند و هم یک سس یکدست حاصل گردد.
  • سس را روی سالاد بریزید و با مواد مخلوط کنید.
  • سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد سالاد برود.

پس از یک ساعت سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن سالاد کلم و کشمش دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ دهیم و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: setare.com
انتشار: 15 تیر 1400 بروزرسانی: 15 تیر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 147943

به "طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به 3 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به 3 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید