رضا علیزاده سرپرست دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری شد

به گزارش مجله سرگرمی، با حکمی از سوی معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رضا علیزاده سوستانی سرپرست دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری شد.

رضا علیزاده سرپرست دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری شد

به گزارش خبرنگاران، در متن این حکم از سوی محمد خیاطیان معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی خطاب به رضا علیزاده سوستانی آمده است:

بنا به پیشنهاد سرپرست محترم معاونت سرمایه گذاری و تامین منابع و نظر به تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری منصوب می شوید.

برنامه ریزی در راستای تحقق اهداف اسناد توسعه کشور و سازمان، تامین و اختصاص اعتبارات مورد احتیاج به منظور فراهم آوردن بسترهای لازم در زمینه ایجاد زیرساخت های گردشگری(مناطق نمونه گردشگری، محورها و قطب های گردشگری، سامان دهی سواحل، اردوگاه های اقامتی، مجتمع های خدمات گردشگری و روستاهای هدف گردشگری) و تعامل با دستگاه ةای اجرایی ذیربط از جمله وظایفی است که انتظار می رود با برنامه ریزی دقیق و سازمان دهی مناسب و بهره گیری از توان صاحب نظران و کارشناسان در راستای تحقق اهداف سازمان اهتمام لازم به عمل آید.

توفیق روزافزونتان را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ و هنر کشور عزیزمان ایران با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از درگاه حضرت حق خواستارم.

gardeshia.ir: گردشیا: مجله سفر و گردشگری

picoro.ir: پیکورو: وبلاگ ماشین و خودرو

منبع: میراث آریا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 38698

به "رضا علیزاده سرپرست دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رضا علیزاده سرپرست دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید