تروریسم مالی ترامپ و پیامدهای آن
به گزارش مجله سرگرمی، تهران - خبرنگاران - مقامات دولت ترامپ با شگردهای فریبکارانه از جمله ارسال پیغام تبریک سال نو؛ ابراز همدردی با سیل زدگان و راه انداختن شوی تبلیغاتی جشن نوروز سعی دارند خود را دوست ملت ایران معرفی نمایند ؛ اما روی دیگر این سکه ؛ گسترش دامنه تروریسم مالی دولت ترامپ با تشدید فشارها علیه مردم ایران از جمله دانشجویان است.

گزارش رسانه های خارجی از تحریم های ضدایرانی امریکا حاکی از آن است که دانشجویان ایرانی در آمریکا هم مانند بیماران و سیل زدگان به دلیل مانع تراشی های دولت ترامپ و افزایش تحریم های ضدایرانی ؛ دچار مشکل شده اند.
شبکه خبری الجزیره در گزارشی پیرامون مسائل دانشجویان ایرانی مقیم امریکا برای پرداخت شهریه بعد از گسترش دامنه تروریسم اقتصادی دولت ترامپ ؛ نوشت : بسیاری از دانشجویان ایرانی برای پراخت شهریه و هزینه های بالای زندگی در آمریکا به دلیل مسائل بانکی دچار مشکل شده اند .
براساس این گزارش ؛ باتوجه به تحریم های بانکی و مسائل در انتقال ارز و داد و ستدهای اقتصادی ، دانشجویان ایرانی مقیم آمریکا برای تامین هزینه های شهریه دانشجویی خود ؛ به سرمایه گذاری جمعی روی آورده اند .
به نوشته الجزیره ؛پس از آنکه دیوان عالی آمریکا در ژوئن سال 2018 موافقت کرد که مانع از ورود اتباع بعضی کشورها از جمله ایران به آمریکا گردد ، دانشجویان به غیر از چالش های اقتصادی با موانع دیگری از جمله ورود به خاک آمریکا روبرو هستند.
الجزیره در بخش دیگری از گزارش خود آورده است: تاکنون موانعی برای دانشجویان ایرانی برای ورود به دانشگاه های آمریکا وجود داشته است که شامل هزینه های فرم های تقاضانامه، هزینه آزمون هایی همچون اس ای تی و تافل است و آنها باید برای کسب ویزا به یک کنسولگری در خارج از ایران مراجعه نمایند.
چنین مسائلی علاوه بر دانشجویان ایرانی در آمریکا بر دانشجویان در کانادا، بریتانیا و دیگر کشورها نیز تاثیر گذاشته است.
دولت آمریکا بعد ازخروج غیرقانونی سال گذشته از برجام؛ اقدام به اعمال تحریم هایی علیه ایران و شرکت هایی که با تهران روابط اقتصادی برقرار می نمایند ؛ نموده است.
وزیرامور خارجه ایران چند روز قبل در پیامی توئیتری در واکنش به کارشکنی های دولت ترامپ در روند یاری رسانی هلال احمر به سیل زدگان نوشت : این فقط جنگ اقتصادی نیست،بلکه تروریسم اقتصادی است.
محمد جواد ظریف اضافه نمود:سیاست فشار حداکثری ترامپ که نقض صریح قطعنامه 2231 شورای امنیت و دستور دیوان بین المللی دادگستری است در یاری رسانی هلال احمر ایران به تمامی مناطق آسیب دیده از سیل بی سابقه، اخلال ایجاد نموده است.
**9158 ** 1546
منبع: ایرناbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت