مواد غذایی موثر در کاهش فشار خون
به گزارش مجله سرگرمی، سلامت خبرنگاران : 3 ماده غذایی مؤثر برای تنظیم فشار خون و مقابله با فشار خون بالا به شما معرفی شده است.
فشار خون از بیماری های بسیار شایع و خطرناک است.
به گزارش خبرنگاران ، فشار خون بالا، شایع ترین عامل در بروز بیماری های قلبی است. پیروی از یک رژیم غذایی مغذی و سالم برای افراد مبتلا به فشار خون بالا، از جمله افرادی که از داروهای مرتبط با کاهش فشار خون استفاده می نمایند، لازم است.
رعایت یک رژیم غذایی سالم برای کاهش فشار خون و حفظ سطح مطلوب آن لازم است. تحقیقات نشان داده است که گنجاندن بعضی غذاها در رژیم غذایی، به ویژه آنهایی که دارای مواد مغذی خاصی مانند پتاسیم و منیزیم هستند، سطح فشار خون شما را کاهش می دهد.
در این مطلب سه ماده غذایی مؤثر جهت تنظیم فشار خون و مقابله با فشار خون بالا به شما معرفی شده است.
1. هویج
این سبزی ترد، شیرین و مغذی، یکی از سبزیجات اصلی در رژیم غذایی بسیاری از افراد به تعداد می آید. هویج سرشار از ترکیبات فنولیک مانند کلروژنیک اسید، کوماریکاسید و کافئیک اسید است که به انبساط عروق خونی و کاهش التهاب یاری می نماید و همین امر در پایین آمدن سطح فشار خون نقش مهمی دارد.
اگرچه هویج را می توان به صورت پخته یا خام میل کرد، اما مصرف آن به صورت خام برای کاهش فشار خون مفیدتر است. مطالعه ای که شامل 2،195 نفر از افراد 40-59 ساله بود، نشان داد که مصرف هویج خام به طور قابل توجهی با کاهش سطح فشار خون ارتباط دارد.
2.کرفس
این سبزی محبوب تأثیرات مثبتی روی فشار خون دارد؛ چرا که حاوی ترکیباتی به نام فتالاید است که به منبسط شدن عروق و کاهش سطح فشار خون یاری می نمایند. همان مطالعه ای که مصرف هویج خام را با کاهش فشار خون مرتبط می داند، نشان می دهد که در بین سبزیجات پخته معمولی، مصرف کرفس پخته به طور قابل توجهی با کاهش فشار خون ارتباط دارد.
3. کلم بروکلی
کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار مفید است که تأثیرات مثبت آن در حفظ سلامتی انکارناپذیر است. کلم بروکلی در سلامت دستگاه گردش خون نقش بسزایی دارد. افزودن این سبزی به رژیم غذایی در کاهش فشار خون مؤثر است. کلم بروکلی غنی از زردینه هایی است با خواص آنتی اکسیدانی بسیار؛ این ترکیبات عملکرد عروق را بهبود می بخشند و سطح نیتریک اکسید در بدن را بالا می برند که همین موضوع به کاهش فشار خون یاری می نماید. طی یک مطالعه، 187453 نفر مورد آنالیز قرارگرفتند و معین شد کسانی که در هفته حداقل چهار مرتبه کلم بروکلی می خورند، در قیاس با کسانی که حداکثر ماهی یکبار کلم بروکلی مصرف می نمایند، کمتردر معرض فشار خون بالا هستند.
کلام پایانی
در کنار سایر اصلاحات در سبک زندگی، اتخاذ یک رژیم غذایی سالم می تواند سطح فشار خون را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد و تا حدی از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری کند.
بر اساس تحقیقات اجرا شده، افزودن بعضی غذاها مانند سبزیجات برگ دار، انواع توت ها، لوبیا، عدس، دانه ها، ماهی، مرکبات و هویج به وعده ها و میان وعده های غذایی در رسیدن و حفظ سطح مطلوب فشار خون مؤثر است.
منبع: رکناعینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان